URGENT

La Generalitat aprova 480 mil € per a 2 projectes del Puosc a PLF per a l’any que ve

Compartiu aquesta història
Pas de la riera sota la carretera de Blanes, al fons la porta del cel

En total el nostre municipi rebrà  480 mil€ per a 2 projectes al 2011. Es tracta d’una banda de la renovació de l’enllumenat públic a Mas Carbó i d’altra banda la construcció d’un nou pas del rec Viver sota la carretera de Blanes.

Per a la primera actuació, que té un cost aproximat de 300 mil €, el Puosc hi aportarà prop de 34 mil, menys del previst, mentre que per a l’ampliació del pas soterrani de la riera s’aportarà 445 mil€ dels prop de 685 mil que costarà. Ho ha explicat la tinent d’alcalde de PLF Dolors Agüera.

L’actuació del rec viver preten evitar situacions com la viscuda en els últims aiguats de finals de setembre. En casos de pluja intensa la riera funciona correctament fins que cal passar per sota la carretera de Blanes, prop de la porta del cel, quan el pas s’estreny, cosa que fa que s’acumuli molta aigua.

Tot i això, l’Ajuntament de PLF es planteja demanar un canvi de destí d’aquesta subvenció per tal d’ajudar a finançar la passera que ha d’unir el centre de PLF amb el barri de St Lluís. Ho explica la pròpia Dolors Agüera.

Les demandes de subvencions pel Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya, s’agrupen per quinquennis. Entre els 2008 i el 2012 PLF ha demanat 8 actuacions diferents. Entre elles ja s’ha finançat part de les actuacions del pla director de clavegueres, la connexió del carrer St Jordi amb el carrer Girona. També s’esperen d’altres ajudes com la compra d’un bus urbà o la rehabilitació del castell, que podria aconseguir una subvenció de més d’1 milió 400 mil €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics