URGENT

L’amateur de futbol perd el seu primer partit i passa a ser 2n.

Compartiu aquesta història

 

Interessant partit entre el primer i el segon classificat del grup 29 de la 3a territorial. El PLF visitava el camp gironí com a líder, però en va marxar com a segon classificat després de perdre per 5 a 2. A la primera part els visitants van aguantar l’envestida dels gironins, però a la segona els palafollencs van anar a remolc del Vilobí.

Els 3 equips Alevins de PLF van guanyar els seus partits. L’A ho va fer a casa contra el Farners per 6 a 3. El B ho va tenir més complicat, i es va imposar per la mínima, 4 a 3 al St. Hilari. Per últim el C va tornar del seu desplaçament a Canet amb els 3 punts després de guanyar solventment per 1 a 5.

En futbol Sala, El Sta. Maria continua sense sentir-se còmoda en la nova categoria. En 4 jornades l’equip palafollenc ha rebut 3 derrotes. L’última a la pista d’iniciativa Verds per 3 a 4. Els palafollencs són 11s a la taula amb 3 derrotes i una victòria.

El St. Lluís, en canvi ha guanyat a casa al Martorelles per 3 a 4 a la 2a jornada de lliga. Amb aquests 3 punts els locals són 8s a la taula amb 1 victòria i 1 empat.

L’infantil de PLF jugava a la pista del Palamós i n’ha tornat amb una victòria per 2 a 4. Els petits són 2ns amb 3 victòries i 1 empat

Les noies del bàsquet guanyen de 9 i es col·loquen líders. Inici espectacular de les noies del PLF que al igual que l’any passat lideren la taula amb ma de ferro. Aquesta setmana han tornat a guanyar, al Palauet contra el Salt per 61 a 52. La propera setmana les líders jugaran a la pista del Nou Caules , que ocupen la 10a plaça.

El sènior masculí, en canvi va perdre contra els Escolapies per 61 a 83. Aquesta derrota situa als nois a la 9a plaça de la taula. Aquest proper cap de setmana els nois jugaran a la pista del Porqueres, que són els 10 classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics