URGENT

Blanes no allotjarà als participants de la Copa del Rei que es celebrarà a la ciutat.

Compartiu aquesta història

 

Els esportistes i seguidors participants a la final de la Copa del Rei d’hoquei, que la Ciutat Esportiva de Blanes acollirà el proper mes de febrer, s’allotjaran fora de la localitat de la Selva, segons van confirmar fonts de l’organització del torneig. La qüestió es va fer pública el passat dilluns en el ple municipal, quan el grup d’ERC, a l’oposició, va anunciar la possibilitat que aquesta situació es pogués donar per informacions que li havien arribat. Esquerra va reclamar que s’intentés evitar, perquè no era la primera vegada que passava al municipi. Els hotels de la localitat estan tancats durant els mesos d’hivern i, de fet, aquesta és una de les raons per les quals no allotjaran els esportistes.

Segons l’organització, s’han contactat amb els cinc hotels de la localitat, però els establiments han declinat la possibilitat d’acollir els jugadors del torneig, perquè estan tancats, amb l’excepció de l’Hotel Costa Brava, que va afirmar no estar prou preparat per fer l’allotjament.

Ara l’organització està fent les gestions corresponents per poder allotjar els esportistes a una altra població propera.

Segons l’organització, el torneig de la Copa del Rei portarà més de 200 esportistes a la vila de Blanes, a banda dels acompanyats que puguin arribar, que encara no estan comptabilitzats.

L’associació d’hotelers de Blanes va admetre que hi havia hagut “una aproximació” per part dels organitzadors del torneig, però que s’havia declinat l’allotjament en no tenir una oferta formal i concreta on es detallessin els dies de l’estada i, sobretot, els preus que es proposaven.

Segons un representant dels hotelers sense les condicions concretes tampoc es pot valorar si l’oferta és atractiva per obrir els hotels que estaran tancats en aquelles dates.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics