URGENT

El PIJ organitza un bus per anar a les Fires de Girona.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres és St. Narcís, el patró de la ciutat de Girona i una de les dates marcades en vermell al calendari de qualsevol gironí. Durant tota la setmana que ve es celebren les fires amb activitats per a tots els públics. Pels joves, cada vespre es fan concerts a la zona de la copa amb les tradicionals barraques.

Des de fa uns anys el PIJ de PLF, juntament amb l’Ajuntament de Tordera, organitza un autocar per anar a les barraques gironines. Enguany el bus s’ha preparat per aquest dissabte, dia 30, coincidint amb el concert a la Copa d’Obrint Pas i de La Màquina.

És el 4t any que les regidories de joventut d’aquests dos municipis s’ajunten per oferir aquests servei, que connecta per una nit amb transport públic els dos pobles amb Girona per Fires.

El bus sortirà de PLF a les 10 del vespre i tornarà cap a ¾ de 6 de la matinada de diumenge.

El preu del autobús és de 3€ per participant i cal inscriure’s prèviament al PIJ. Ho explica Jordi Serra, dinamitzador juvenil de PLF.

El nombre de places és limitat, ja que el bus es compartit amb el PIJ de Tordera. Per a inscripcions cal adreçar-se a PIJ de PLF.

Les fires de Girona d’enguany també han patit la crisi i a nivell general s’han reduït les activitats considerablement. Segons els organitzadors aquest 2010 hi ha 86 activitats menys que l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics