URGENT

Continua el muntatge d’una torre d’observació a la desembocadura de la Tordera

Compartiu aquesta història
Imatge de la torre en construcció. Foto: Natura Baixa Tordera

Ja fa uns dies que s’està construint aquesta torre que és part de l’Acord de Custòdia de la riba i ribera de la desembocadura del riu Tordera a Malgrat de Mar. Es tracta d’un acord entre l’associació Orchis – Naturalistes de la Selva i l’Alt Maresme i el Càmping La Tordera.

El Muntatge de la torre té ajut econòmic del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i contempla una pantalla de protecció visual de bruc, un cartell amb les normes d’ús de la instal·lació, i la reforestació amb arbres i arbustos de ribera autòctons dels voltants de la torre.

Aquesta actuació vol fer compatible l’ús social de la desembocadura del riu amb la protecció dels seus valors naturals, facilitant l’observació i difusió d’aquests valors sense haver d’accedir a l’interior del riu.

Segons les previsions, aquesta setmana vinent ja estarà enllestit el muntatge de la torre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics