URGENT

Els bombers de Malgrat es despullen en un calendari benèfic.

Compartiu aquesta història

Feia anys que volien fer una iniciativa similar, però no ha estat fins ara que els bombers voluntaris de Malgrat de Mar editaran un calendari solidari en benefici d’una entitat de Malgrat.

24 bombers del parc malgratenc es posen davant la càmara per ser retratats en aquest calendari que vendran directament els propis bombers en mà, i esperen poder vendre’l a la Fira de St Nicolau a Malgrat, a principis de desembre.

En total al calendari, que encara no es sap quant costarà,  hi apareixen 22 bombers homes i les dues bomberes del parc malgratenc, en total 24 bombers que es reparteixen els 12 mesos de l’any.

Les fotografies les ha fet un altre bomber voluntari aficionat a la fotografia.

De fet una de les bomberes que apareix al calendari malgratenc, també ho fa al calendari que edita a nivell general els Bombers de la Generalitat.

En aquest calendari general hi apareixen 37 homes i 5 dones de diferents parcs de Bombers de Catalunya i els diners recollits els serveixen per participar a les olimpíades de bombers i enguany també, part dels diners recollits seran destinats a la Mataró de TV3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics