URGENT

PLF passa a tenir 2 oficines de “La Caixa” després de la fusió amb Caixa Girona.

Compartiu aquesta història

 

A partir d’ahir Caixa de Girona ha deixat d’existir i tota la seva estructura a passat ha formar part de la Caixa, fruit de la fusió entre les dues entitats financeres anunciada al setembre.

Això, entre d’altres coses, significa que les 230 oficines de l’entitat gironina han passat a ser oficines de La Caixa. De fet aquests últims 4 dies els operaris s’han afanyat en canviar l’antic logotip de Caixa Girona per l’estrella tradicional de la Caixa.

Aquest és el cas de PLF, on Caixa Girona va obrir fa uns anys una oficina a l’Avd Pau Casals, amb dos treballadors. Ara aquesta oficina passa a ser la segona que La Caixa té a PLF, a sols 150 metres l’una de l’altra.

Els clients de Caixa de Girona ja han notat alguns canvis. L’endemà mateix de l’assemblea general del setembre que va aprovar la fusió per absorció, els clients ja podien retirar diners dels caixers de ‘la Caixa’ sense comissió. Ara bé, la integració tecnològica completa no es farà fins l’1 de gener. Ho ha explicat Rosa Mansac de l’antiga oficina de Caixa Girona a PLF.

Per exemple, els comptes corrents i les llibretes no modificaran les seves condicions fins al gener quan canviaran de numeració però es mantindran les condicions contractades amb Caixa Girona.

Pel que fa a les targetes, el client rebrà a casa la nova targeta amb una explicació dels canvis i podrà començar a operar amb ella a partir de l’1 de gener.

A molts municipis, com per exemple Malgrat, les oficines de Caixa Girona i les de la Caixa estaven molt pròximes i això podria comportar algun tancament d’oficines. Tot i això, ja s’ha anunciat que no es farà cap tancament fins a principis d’any i tampoc s’ha especificat a quines oficines afectaria el pla de tancament.

La Caixa de Girona de PLF es va obrir a mitjans del mes de gener del 2007, i ha estat activa 3 anys i mig abans de ser absorbida per la Caixa de Pensions, que tradicionalment només ha tingut una oficina al nostre poble, al carrer Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics