URGENT

Ja es pot sol·licitar la reducció de rebuts per a jubilats, pensionistes i famílies nombroses

Compartiu aquesta història

 

Enguany les sol·licituds per demanar una reducció en el rebut d’escombraries es tramiten directament per l’Oficina de recaptació de a Diputació de Barcelona, al carrer Major. En aquestes ajudes s’hi poden acollir pensionistes i jubilats.

La reducció del rebut de l’aigua es gestiona des de l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament. Es tracta d’unes ajudes per rebaixar un tram el rebut de l’aigua per a jubilats, pensionistes i famílies nombroses.

Ho explica l’assistent social de PLF, Xesca Torres.

Per accedir a aquestes ajudes cal estar empadronat a PLF i a més ajustar-se a les condicions específiques de cada ajuda, com per exemple no superar, per membre de la unitat familiar, el salari mínim interprofessional de 630€

Les sol·licituds gestionades per l’Ajuntament es poden tramitar fins el proper dia 30 de novembre. Es pot recollir la documentació a la centraleta del Punt d’Informació de PLF als matins.

L’any passat, quan les dues ajudes les gestionava l’Ajuntament, les sol·licituds van augmentar en un 43% respecte l’any anterior. Entre totes dues ajudes es van presentar 69 demandes d’ajuda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics