Ja es pot sol·licitar la reducció de rebuts per a jubilats, pensionistes i famílies nombroses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Enguany les sol·licituds per demanar una reducció en el rebut d’escombraries es tramiten directament per l’Oficina de recaptació de a Diputació de Barcelona, al carrer Major. En aquestes ajudes s’hi poden acollir pensionistes i jubilats.

La reducció del rebut de l’aigua es gestiona des de l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament. Es tracta d’unes ajudes per rebaixar un tram el rebut de l’aigua per a jubilats, pensionistes i famílies nombroses.

Ho explica l’assistent social de PLF, Xesca Torres.

Per accedir a aquestes ajudes cal estar empadronat a PLF i a més ajustar-se a les condicions específiques de cada ajuda, com per exemple no superar, per membre de la unitat familiar, el salari mínim interprofessional de 630€

Les sol·licituds gestionades per l’Ajuntament es poden tramitar fins el proper dia 30 de novembre. Es pot recollir la documentació a la centraleta del Punt d’Informació de PLF als matins.

L’any passat, quan les dues ajudes les gestionava l’Ajuntament, les sol·licituds van augmentar en un 43% respecte l’any anterior. Entre totes dues ajudes es van presentar 69 demandes d’ajuda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics