URGENT

Detingut un lladre que robava a persones grans quan sortien de l’hospital de Calella

Compartiu aquesta història

 

Agents de la Policia Local de Calella han detingut un home com a presumpte autor de diversos robatoris amb intimidació a persones grans, després de seguir-les prèviament. Feia unes setmanes que la policia local estava seguint la pista d’aquest individu, arran de les denuncies de diferents persones.

Segons informen fonts policials, el detingut anava a l’Hospital de Calella on esperava que en sortís alguna persona gran, preferentment una dona, a la que seguia fins a un punt apartat, on el delinqüent li estirava les arracades i les cadenes d’or, entre d’altres objectes. També, en algun cas, l’individu va arribar a entrar a casa d’alguna víctima per robar-li objectes personals.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns, a dos quarts de sis de la tarda, quan l’home, veí de Pineda, es trobava a les dependències de l’Hospital de Calella cercant noves víctimes per a assaltar-les.

Sobre el detingut hi consten nombrosos antecedents per fets delictius, com ara robatoris a establiments i persones i atracaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics