Detingut un lladre que robava a persones grans quan sortien de l’hospital de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Agents de la Policia Local de Calella han detingut un home com a presumpte autor de diversos robatoris amb intimidació a persones grans, després de seguir-les prèviament. Feia unes setmanes que la policia local estava seguint la pista d’aquest individu, arran de les denuncies de diferents persones.

Segons informen fonts policials, el detingut anava a l’Hospital de Calella on esperava que en sortís alguna persona gran, preferentment una dona, a la que seguia fins a un punt apartat, on el delinqüent li estirava les arracades i les cadenes d’or, entre d’altres objectes. També, en algun cas, l’individu va arribar a entrar a casa d’alguna víctima per robar-li objectes personals.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns, a dos quarts de sis de la tarda, quan l’home, veí de Pineda, es trobava a les dependències de l’Hospital de Calella cercant noves víctimes per a assaltar-les.

Sobre el detingut hi consten nombrosos antecedents per fets delictius, com ara robatoris a establiments i persones i atracaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics