URGENT

Una patrulla de la Policia Local té un accident quan anava a controlar una baralla.

Compartiu aquesta història

Diumenge al vespre un cotxe patrulla de la Policia Local de PLF va ser envestit per un turisme mentre anava a fer un servei. Segons sembla, el cotxe implicat en el sinistre es va saltar un stop, degudament marcat, i es va endur per davant el cotxe patrulla. El vehicle policial circulava per l’Avd Costa Brava direcció a la plaça de les Valls d’Ax, quan a l’alçada del carrer Camí del Roig, un altre turisme se’ls va llençar a sobre.

A resultes de l’accident un dels agents va haver de ser atès medicament de ferides lleus per un equip mèdic desplaçat al lloc dels fets.

Explica l’accident el cap de la Policia Local de PLF, Marc Penya.

Els dos conductors van ser sotmesos a un control d’alcoholèmia, que va donar negatiu, pel que es contempla que l’accident va ser provocat per la distracció del conductor del vehicle implicat a l’accident, veí de Blanes, que es va saltar l’Stop.

El cotxe policial implicat al sinistre és el més nou del cos de seguretat, un Renault Kaleos, estrenat fa uns 2 mesos. El vehicle té afectacions a la part dreta del davant, on va rebre l’impacte.

Els agents es dirigien a controlar una baralla multitudinària a la plaça de les Valls d’Ax. Segons sembla una 30a de joves s’havien congregat a la plaça per protagonitzar una baralla. Al final, els mossos d’esquadra es va ocupar de la baralla.

L’agent ferit a l’accident està de baixa amb una lesió a l’espatlla i afectacions a les cervicals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics