URGENT

Estrenen el servei de ressonàncies magnètiques a l’hospital de Blanes.

Compartiu aquesta història

 

Els pacients que tenen com a centre de referència l’hospital de Blanes ja no hauran d’anar a Girona per fer-se una ressonància magnètica, ja que des de fa un, s’estan fent proves diagnòstiques a les instal·lacions de l’hospital de Blanes.

El grup CRC, especialitzat en tècniques i tecnologies de diagnòstic per a la imatge, va guanyar el concurs que va convocar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per a la instal·lació i l’explotació d’un aparell d’última generació de ressonàncies magnètiques al centre blanenc. Aquest grup ha invertit 1.300.000 euros en la compra d’aquest aparell fabricat per General Electric.

La posada en marxa d’aquest servei, a la planta baixa de l’edifici, a tocar del servei de radiologia, ha obligat a fer una reestructuració interna important, a l’hospital de Blanes. El servei funciona de les 8 del matí a les 4 de la tarda, de dilluns a divendres, i de moment es cobreix tota la demanda.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics