URGENT

L’autoritat i la permissivitat motiu d’una xerrada pels pares i mares a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Es tracta de la segona trobada de les xerrades per a famílies que, mensualment, s’organitzen a PLF, com a servei de suport educatiu a pares i mares.

Aquestes xerrades serveixen per ajudar a resoldre dubtes i donar informació que pot resultar útil en la tasca d’educar als fills. Aquestes trobades es fan sempre al MiD a 2/4 de 8 del vespre.

Demà el títol de la xerrada és “Sóc autoritari o sóc permissiu?” en la que es parlarà sobre l’actitud davant de l’educació del fills. Ho explica la psicopedagoga i responsable de la xerrada Maria Helena Tolosa.

A banda de les xerrades, el servei de suport a les famílies es completa amb el servei d’orientació familiar, on s’assessora de forma individualitzada, en entrevistes personals, sobre aspectes de l’educació dels fills. L’oferta es completa amb el servei d’atenció telefònica, per resoldre dubtes a través del telèfon les 24 hores del dia. La pròpia Maria Helena Tolosa explica la utilitat d’aquests serveis per a les famílies.

Podeu sol·licitar més informació sobre els serveis adreçats a les famílies de PLF al MiD, seu del departament d’educació de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics