L’oposició acusa al govern de PLF d’hipotecar el futur de l’Ajuntament.

 

Els partits de l’oposició al consistori de PLF han criticat la possible concertació d’un crèdit per part de l’Ajuntament. L’alcalde de PLF anunciava ahir a RP, la possibilitat de demanar un crèdit per poder acabar o engegar diferents inversions al nostre poble.

Parlava l’alcalde d’obres com la passera de St Lluís, la nova caserna de la Policia Local o l’ampliació de la llar d’infants.

Aquesta decisió no agrada als partits a l’oposició.

El PP creu que aquesta mesura respon a una estratègia electoral del govern per tal de poder finalitzar algunes inversions amb la vista posada a les eleccions municipals. Diu Óscar Bermán, que l’Ajuntament s’hauria de preocupar en pagar les factures pendents.

El portaveu d’ERC, Jordi Pedemonte, ha demanat al govern ser molt curós a l’hora d’endeutar-se i ha recordat que els terrenys que haurien de servir per retornar els diners costarà molt de vendre’ls en bones condicions econòmiques.

Juan Andrés Osorio, d’Iniciativa, ha criticat la intenció del govern local. Diu que la intenció de l’Ajuntament és més pròxima al milió d’€ i ho ha considerat una barbaritat fruit de la mala gestió i ja ha anunciat que votarà en contra del pressupost proposat pel govern per a l’any que ve.

Per la seva banda, CiU, soci de govern del PSC, creu oportú demanar el crèdit per tal de finalitzar les obres importants del nostre poble. Xavier Dalmau, considera que no es poden deixar les obres a mitges.

Els partits polítics locals ja han debatut la concertació d’aquest crèdit en les reunions que es desenvolupen aquests dies per tal de treballar el pressupost del proper any, que es tractarà en plenari a principis de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics