URGENT

Comencen les obres de remodelació de l’estació de trens de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Les obres, que tenen un termini de 7 mesos de realització han de permetre l’eliminació de les barreres arquitectòniques, l’augment de la seguretat i la millora dels espais comuns dels viatgers.

Els treballs, que han començat aquesta setmana, haurà de construir un pas inferior per tal d’accedir a les andanes de l’estació i eliminar el pas a nivell entrevies que s’utilitza a l’estació. El calaix del pas soterrat, de 4m d’amplada, es construirà insitu i s’anirà col·locant a través de mitjans mecànics.

Els treballs es faran en horari nocturn per minimitzar les afectacions als usuaris de l’estació.

Les obres eliminaran l’andana central de l’estació de Malgrat i se’n farà un altre de nou, de 200 metres de longitud.

Entre les millores previstes, hi ha la creació de recorreguts guiats per a invidents des de l’exterior de l’estació, la creació d’una nova marquesina de 80m, la instal·lació de nous bancs i mobiliari urbà, la remodelació de la rampa d’accés exterior o la renovació de la tanca metàl·lica de protecció entre l’estació i la banda de mar.

Aquesta actuació global a l’estació de Malgrat, que té un pressupost d’uns 2 milions 250 mil €, és part del conveni entre Adif, el ministeri de Foment i la Societat Estatal d’Infrastructures del transport terrestre per millorar les estacions de titularitat de l’estat a Catalunya.

Fruit d’aquest conveni, aquests dies també es treballa a les estacions de Blanes o Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics