Comencen les obres de remodelació de l’estació de trens de Malgrat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Les obres, que tenen un termini de 7 mesos de realització han de permetre l’eliminació de les barreres arquitectòniques, l’augment de la seguretat i la millora dels espais comuns dels viatgers.

Els treballs, que han començat aquesta setmana, haurà de construir un pas inferior per tal d’accedir a les andanes de l’estació i eliminar el pas a nivell entrevies que s’utilitza a l’estació. El calaix del pas soterrat, de 4m d’amplada, es construirà insitu i s’anirà col·locant a través de mitjans mecànics.

Els treballs es faran en horari nocturn per minimitzar les afectacions als usuaris de l’estació.

Les obres eliminaran l’andana central de l’estació de Malgrat i se’n farà un altre de nou, de 200 metres de longitud.

Entre les millores previstes, hi ha la creació de recorreguts guiats per a invidents des de l’exterior de l’estació, la creació d’una nova marquesina de 80m, la instal·lació de nous bancs i mobiliari urbà, la remodelació de la rampa d’accés exterior o la renovació de la tanca metàl·lica de protecció entre l’estació i la banda de mar.

Aquesta actuació global a l’estació de Malgrat, que té un pressupost d’uns 2 milions 250 mil €, és part del conveni entre Adif, el ministeri de Foment i la Societat Estatal d’Infrastructures del transport terrestre per millorar les estacions de titularitat de l’estat a Catalunya.

Fruit d’aquest conveni, aquests dies també es treballa a les estacions de Blanes o Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics