URGENT

Els polítics comarcals valoren els resultats electorals.

Compartiu aquesta història

En l’especial de RP d’ahir a la nit, els partits polítics a la comarca van valorar l’escrutini a mesura que s’anaven coneixen les dades. Albert Blasco, cap de premsa de la nova formació al parlament, Solideritat Catalana per la Independència, assegurava no sentir-se responsable de la perdua de vots d’ERC, i es va mostrar satisfet amb els resultats.

També satisfet es mostrava el president del PP al Maresme, Diego Sanchez, que va recordar a CiU que per arribar a qualsevol pacte els nacionalistes havien de fixar-se amb el full de ruta dels populars.

Iniciativa es mostra ja a l’espectativa de les primeres accions de govern de CiU. Salvador Milà, exconseller del tripartit, alerta de les possibles retallades de CiU AMB EL PRESSUPOST DE L’ANY QUE VE.

El més compungit era el representant d’ERC, Per Aragonès, fins ahir parlamentari republicà.

Aragonès creu que la divisió del vot independentista i la participació al govern han erosionat electoralment als republicans.

El PSC reconeixia la derrota, i la va centrar en la situació de crisi econòmica i també a algunes actuacions de govern. Ho explicava Ivan Pera, secretari de comunicació del PSC a Mataró.

Durant tota la nit, es va intentar comunicar amb el diputat de CiU, Joan Morell, amb qui finalment no vam poder parlar a l’especial electoral d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics