Malgrat discutirà el seu pressupost municipal al ple de demà.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada primer dijous de mes, demà es celebrarà a Malgrat una nova sessió ordinària del ple de l’Ajuntament. La de demà tindrà fins a 16 punts a l’ordre del dia, entre els quals el principal serà l’aprovació del nou pressupost de la corporació per l’any que ve.

A la sessió de demà també tractarà assumptes relatius al personal de l’Ajuntament de Malgrat, al trasllat d’un supermercat del centre cap a l’entrada de la població i l’aprovació d’un pla especial per a un geriàtric al carrer Joan Coromines.

En el ple de demà a més s’han presentat fins a 5 mocions. Una d’elles presentada de forma conjunta per tota l’oposició per tal de parlar sobre el desmantellament del campament saharauí a Al Aaiun. Paral·lelament CiU ha presentat 2 mocions. La primera en defensa de la llengua catalana com a preferent a les administracions i la segona per impulsar una taula de mobilitat al municipi.

ICV també ha presentat 2 mocions. Una per commemorar el dia internacional de la no violència contra les dones i en oposició a la Ronda del Baix Maresme.

La sessió plenària començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics