URGENT

Malgrat discutirà el seu pressupost municipal al ple de demà.

Compartiu aquesta història

 

Com cada primer dijous de mes, demà es celebrarà a Malgrat una nova sessió ordinària del ple de l’Ajuntament. La de demà tindrà fins a 16 punts a l’ordre del dia, entre els quals el principal serà l’aprovació del nou pressupost de la corporació per l’any que ve.

A la sessió de demà també tractarà assumptes relatius al personal de l’Ajuntament de Malgrat, al trasllat d’un supermercat del centre cap a l’entrada de la població i l’aprovació d’un pla especial per a un geriàtric al carrer Joan Coromines.

En el ple de demà a més s’han presentat fins a 5 mocions. Una d’elles presentada de forma conjunta per tota l’oposició per tal de parlar sobre el desmantellament del campament saharauí a Al Aaiun. Paral·lelament CiU ha presentat 2 mocions. La primera en defensa de la llengua catalana com a preferent a les administracions i la segona per impulsar una taula de mobilitat al municipi.

ICV també ha presentat 2 mocions. Una per commemorar el dia internacional de la no violència contra les dones i en oposició a la Ronda del Baix Maresme.

La sessió plenària començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics