La Caixa Unnim aporta 137 mil € a la Fundació El Vilar.

 

L’entitat, que pertany al grup Aspronis, i que treballa per inserir laboralment a persones amb discapacitat intel.lectual va rebre la setmana passada de mans del director de zona de Girona d’UNNIM, una aportació de 137.000€ que es destinarà a fer més activitats d’inserció laboral.

Només al centre especial de treball de Malgrat de Mar, la Fundació Privada El Vilar dóna feina a 195 persones, 125 de les quals discapacitades intel·lectuals, bàsicament de la zona nord del Maresme i de la comarca de la Selva.

Aquesta aportació és la suma de les quantitats que l’antiga Caixa Sabadell, ara integrada a UNNIM, destina a l’acompliment de la Llei d’Integració Social de Minusvàlids (LISMI) corresponent al període 2008-2010. La llei implica que les empreses de més de 50 treballadors hagin de reservar un 2% dels llocs de treball a persones discapacitades o bé l’acompliment de mesures alternatives en aquest sentit. La quantitat aportada permetrà dur a terme inversions importants en l’activitat de la fundació, que compta amb el Centre Especial de Treball El Vilar, el Servei de Treball Amb Suport IN+tegra i el Servei Ocupacional d’Inserció, prelaboral.

Des del centre de Malgrat, es promouen diferents activitats com ara de producció industrial i serveis externs de jardineria, senyalització viària i mobiliari urbà, entre d’altres

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics