Assalten un mas de Fogars i en lliguen els amos

 

Quatre homes encaputxats i armats van assaltar fa quinze dies una parella d’avis al seu mas de Fogars. Els lladres van marxar amb un botí de més de tres mil euros i van deixar els amos lligats de mans i incomunicats per telèfon, ja que van tallar-ne els cables.

A les 10 del matí del 30 de novembre, mentre el matrimoni era al mas fent feina, van sentir un fort soroll. Un tot terreny de color negre acabava d’entrar a la finca a tota velocitat després que trenqués la tanca metàl·lica d’accés amb el mateix vehicle. Els lladres, que anaven encaputxats, van agafar la dona d’una revolada i la van tancar dins el cotxe. Alertat pels crits de la dona, el marit va sortir fora amb un pal que fa servir de bastó. El va esgrimir als lladres per foragitar-los, però ells s’hi van tornar amb un cop de puny que el va fer caure a terra.

Mentre regiraven la casa els atracadors mantenien encanonats a la parella, que es trobava lligada a la cuina del Mas.

Un cop van marxar, amb un botí de 3000 €, van poder trucar a través del mòbil a un familiar per demanar ajuda.

Segons el matrimoni, només un dels atracadors parlava en castellà, amb “un accent estrany”. La policia investiga ara aquest succés.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics