URGENT

L’amateur de futbol empata a 1 contra el Ca la Guidó.

Compartiu aquesta història

El derbi de poblacions veïnes no ha estat un partit gaire vistós. La manca d’encert dels palafollencs va fer que el repartiment de punt ja anés bé als blanencs. Amb l’empat l’amateur suma un punt més que li permet està encara a la part alta de la taula, seguint l’estela del Vilobí, l’actual cap de classificació. La propera setmana, el PLF jugarà al camp del Maçanet de la Selva, actual 8è clñassificat.

La golejada de la setmana l’ha aconseguit el juvenil a casa del Susannec. Els locals no van poder frenar als palafollencs que es van imposar per 0 a 8.

També victòria de l’Aleví B a casa contra el St Pol per 5 a 2, amb tres gols de Gerard i 2 de Hami.

La creu l’ha posat el Cadet que ha perdut aquesta jornada al cal del Ca la Guidó. Els palafollencs no van poder esgarrapar cap punt al camp blanenc després de perdre per 3 a 2.

En futbol sala, una derrota i una victòria. Nova ensopegada del St Lluís al Figuerassa Arena, on va perdre dissabte a la tarda contra el St Cebrià. Els locals van anar mantenint el resultat . Als últims minuts, el St. Lluís perdia 2 a 3 i van decidir anar a buscar la victòria, moment en el que el St Cebrià va saber resoldre el partit amb dos gols més. Al final 2 a 5 al marcador.

El Sta Maria, que està en places de descens, va aconseguir la victòria a la pista del cuer, el Campllong per 56 a 8.

Els palafollencs van ser superiors als gironins en tot el partit, i es van endur la victòria, la tercera del campionat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics