URGENT

Detenen dues persones que robaven material als pagesos del Pla de Grau

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Malgrat ha sorprès in fraganti dues persones mentre robaven material del camp a la zona agrícola del Pla de Grau, a prop de la carretera de Mas Bages.

Gràcies a la col.laboració ciutadana, els agents van sorprendre als acusats la tarda del 6 de desembre quan intentaven fugir amb una furgoneta, amb eines i material sostret dels camps de conreu. Entre el material interceptat per la policia hi havia aixetes de regadiu, varetes metàl·liques utilitzades pel regadiu, una bateria de vehicle, un bidó de gas-oil i ferralla.

Posteriorment, els agents de la Policia Local, juntament amb els propietaris dels camps afectats, van poder comprovar que com a conseqüència del robatori les instal·lacions de regadiu havien patit greus danys. També van comprovar que aquestes dues persones havien accedit amb força a l’interior d’una caseta per sostreure alguns dels objectes.

Els detinguts, un home de 32 anys i una dona de 31, veïns de Canovelles i amb antecedents per fets similars, estan acusats d’un delicte de robatori amb força. Un cop finalitzades les diligències policials els detinguts van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, que posteriorment els va posar a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics