URGENT

El PP demana que l’alcalde demostri que Bermán l’ha denunciat pel cas Lemonche

Compartiu aquesta història

 

En un comunicat de premsa el PP de PLF ha demanat explicacions a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, sobre l’anunci que va fer durant l’últim ple. Agustí va explicar que durant la seva declaració a la Fiscalia pel cas Lemonche, la policia li havia assegurat que existien dues denúncies contra l’alcalde, una del propi constructor i l’altre del líder del PP de PLF, Óscar Bermán, que ja va negar-ho en el decurs del ple.

Els populars diuen que Agustí es sent acorralat judicialment davant l’acusació de Lemonche i l’acusen d’intentar intoxicar la figura de Bermán, amb la intenció de desacreditar-lo.

Segons el comunicat, Bermán va comparèixer a la Fiscalia per aportar documentació que havia recopilat després de descobrir, el que anomenen, “anomalies comeses per l’alcalde”, però asseguren que no estan rera la denúncia de Lemonche.

Óscar Bermán i Cristophe Lemonche en una roda de premsa al juny passat

Per tot plegat, la formació demana a l’alcalde que demostri la suposada denúncia de Bermán i que alhora, li demana que deixi d’explicar públicament que el popular està rera la denuncia.

El PP acaba acusant a Agustí de recorre a “sicaris” i a fal·làcies per atacar a Bermán davant de cada cita electoral municipal, ja que pels populars Bermán és el principal adversari dels socialistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics