El PP demana que l’alcalde demostri que Bermán l’ha denunciat pel cas Lemonche

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En un comunicat de premsa el PP de PLF ha demanat explicacions a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, sobre l’anunci que va fer durant l’últim ple. Agustí va explicar que durant la seva declaració a la Fiscalia pel cas Lemonche, la policia li havia assegurat que existien dues denúncies contra l’alcalde, una del propi constructor i l’altre del líder del PP de PLF, Óscar Bermán, que ja va negar-ho en el decurs del ple.

Els populars diuen que Agustí es sent acorralat judicialment davant l’acusació de Lemonche i l’acusen d’intentar intoxicar la figura de Bermán, amb la intenció de desacreditar-lo.

Segons el comunicat, Bermán va comparèixer a la Fiscalia per aportar documentació que havia recopilat després de descobrir, el que anomenen, “anomalies comeses per l’alcalde”, però asseguren que no estan rera la denúncia de Lemonche.

Óscar Bermán i Cristophe Lemonche en una roda de premsa al juny passat

Per tot plegat, la formació demana a l’alcalde que demostri la suposada denúncia de Bermán i que alhora, li demana que deixi d’explicar públicament que el popular està rera la denuncia.

El PP acaba acusant a Agustí de recorre a “sicaris” i a fal·làcies per atacar a Bermán davant de cada cita electoral municipal, ja que pels populars Bermán és el principal adversari dels socialistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics