URGENT

S’estrena el portal web Maresme.cat

Compartiu aquesta història

 

El Consell Comarcal (CCM) activarà demà el portal maresme.cat, una plana web inclosa dins el Pla Estratègic Maresme 2015 que pretén que els residents, els visitants o possibles inversors trobin la informació que necessiten sobre la nostra comarca.

maresme.cat vol esdevenir la pàgina web de referència a l’hora de trobar tots aquells projectes, estudis o informes que afectin la comarca des de diferents vessants, com ara l’institucions, el territorial, l’economic, el turístic o el cultura. A més, es poden trobar els projectes que s’emmarquen en les línies estratègiques del Maresme 2015.

Segons el CCM, maresme.cat fa una clara aposta també per la blogosfera maresmenca amb un apartat on, dividits per àmbits, s’aniran incorporant els enllaços als blocs fets des de la comarca, per presentar el Maresme a partir de les opinions, reflexions i idees dels seus habitants.

Els impulsors de maresme.cat defineixen aquest projecte com “ambiciós“ i afirmen que s’anirà completant amb les aportacions que en facin els ajuntaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics