URGENT

CiU de Malgrat escull a Neus Serra com a cap de llista per a les eleccions de l’any que ve.

Compartiu aquesta història

La federació nacionalista ja ha començat la carrera electoral a Malgrat. Ja ha donat a conèixer la persona que encapçalarà la seva llista als propers comicis locals. Es tracta de Neus Serra que repetirà per 3a vegada consecutiva al capdavant de la llista nacionalista.

Serra, que porta 8 anys a l’Ajuntament, ha estat tant al govern com a l’oposició. Durant la seva primera legislatura, entre el 2003 i el 2007, va ser regidora de comerç i turisme gràcies al pacte de govern entre el PSC de Conxita Campoy, el PP i CiU.

Després de les eleccions del 2007, els nacionalistes van passar a l’oposició. Actualment, amb 3 regidors, és la 3a força política al municipi rera el PSC i ERC.

Ahir es va fer la presentació de Serra com a cap de llista juntament amb una taula rodona per parlar sobre el futur de Malgrat, el seu model de poble i el possible canvi de cicle.

Serra assegura estar preparada i il·lusionada per construir una nova manera de fer política construint ponts de diàleg amb la població.

CiU és, de moment, l’única formació malgratenca que ha anunciat el seu cap de llista per a les properes eleccions municipals del maig de l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics