El nou Juga Juga canvia el Mid pel Ceip al Mas Prats i manté el Palauet.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada any per les festes nadalenques el nostre municipi prepara una edició del Juga Juga, la loduteca per a nens i nenes de fins a 12 anys.

Enguany la novetat és que si fins ara els participants més petits tenien el MiD com a centre de referència, aquest Nadal les activitats pels infants de fins a 5 anys estaran ubicades a les instal·lacions del Ceip Mas Prats.

L’altre espai, destinat per a participants d’entre 5 i 12 anys estarà de nou al Palauet.

El juga juga d’aquests any estarà en marxa del dia 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. L’horari del Juga Juga serà, al matí de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i a la tarda de 4 a 8 del vespre.

Els preus es mantenen, i el cost d’un dia és de 3€, mentre que l’abonament per a totes les jornades és de 18 €.

Al Ceip Mas Prats es faran activitats de ludoteca, tallers de dibuix i projecció de pel·lícules entre d’altres.

Al Palauet la filosofia és diferent i d’entre les activitats previstes en destaquen els inflables o jugar a diferents esports com a tenis taula, futbol sala, bàsquet o hoquei.

A Malgrat no es farà el tradicional Parc de Nadal, però sí s’ha organitzat activitats gratuïtes per a joves d’entre 12 i 18 anys. Cada dia entre el 27 i el 30 de desembre i el 3 i 4 de gener s’han programat activitats com ara jocs de taula, torneig de bàsquet, tallers de cuina o relaxació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics