URGENT

El nou Juga Juga canvia el Mid pel Ceip al Mas Prats i manté el Palauet.

Compartiu aquesta història

 

Com cada any per les festes nadalenques el nostre municipi prepara una edició del Juga Juga, la loduteca per a nens i nenes de fins a 12 anys.

Enguany la novetat és que si fins ara els participants més petits tenien el MiD com a centre de referència, aquest Nadal les activitats pels infants de fins a 5 anys estaran ubicades a les instal·lacions del Ceip Mas Prats.

L’altre espai, destinat per a participants d’entre 5 i 12 anys estarà de nou al Palauet.

El juga juga d’aquests any estarà en marxa del dia 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. L’horari del Juga Juga serà, al matí de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i a la tarda de 4 a 8 del vespre.

Els preus es mantenen, i el cost d’un dia és de 3€, mentre que l’abonament per a totes les jornades és de 18 €.

Al Ceip Mas Prats es faran activitats de ludoteca, tallers de dibuix i projecció de pel·lícules entre d’altres.

Al Palauet la filosofia és diferent i d’entre les activitats previstes en destaquen els inflables o jugar a diferents esports com a tenis taula, futbol sala, bàsquet o hoquei.

A Malgrat no es farà el tradicional Parc de Nadal, però sí s’ha organitzat activitats gratuïtes per a joves d’entre 12 i 18 anys. Cada dia entre el 27 i el 30 de desembre i el 3 i 4 de gener s’han programat activitats com ara jocs de taula, torneig de bàsquet, tallers de cuina o relaxació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics