URGENT

Cap de setmana amb fira d’intercanvi, tió de Nadal, un vermut solidari i la tradicional la quina de Nadal.

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper cap de setmana serà un dels que congregarà més activitats de l’any.

La Colla Gengatera de Palafolls oferirà demà dissabte una cercavila pel centre del poble que acabarà fent cagar el tió.

L’activitat començarà a les 4 de la tarda a la Plaça Fòrum Palatiolo des d’on s’engegarà i s’acabarà una petita cercavila pel centre del poble, on el Tió farà baixar el que ha menjat en aquest últims dies. Després de la cercavila, la mainada que s’hagi apropat a la plaça del Fòrum Palatiolo podrà fer cagar el Tió.

El cap de colla dels Geganters de PLF, Xavier de la Torre, explica que la cercavila començarà a les 4 de la tarda i que hi participaran els gegantons i els grallers del municipi, juntament amb el tió.

El mateix De la Torre ha volgut advertir als més petits que el tió ha estat ben alimentat aquests últims dies.

Ja diumenge al matí l’Acep i RP han tornat a organitzar la Fira Palafolls TotCanvi. Es tracta d’un mercat de compra venda i intercanvi d’articles de 2a mà, que ja arriba a la seva 6a edició. Com és habitual la Totcanvi es farà a la plaça del Fòrum Palatiolo des del les 10 del matí i fins a les 2 del migdia. Qui vulgui posar una parada a la fira pot demanar-ho al Cafè de PLF.

Al migdia el Casal de l’Home de PLF, que és a punt de celebrar el seu primer aniversari, ha organitzat un vermut solidari a benefici de la Marató de TV3, que també es celebra el diumenge.

A partir de les 6 de la tarda, La Puput ha organitzat una nova edició de la Quina de Nadal, una activitat arrelada al nostre poble, similar al bingo, i que regala lots de productes varis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics