URGENT

L’amateur de futbol acaba l’any com a 2n classificat i una nova victòria.

Compartiu aquesta història

 

Els palafollencs menjaran els torrons com a 2n classificats rera el Vilobí, líder indiscutible de la classificació, sense haver perdut cap partit dels 13 que ha jugat. Els palafollencs n’han jugat 15, i n’han guanyat 11, n’han perdut 3 i n’han empatat 1. Això fa que siguin segons a 3 punts dels primers.

L’última victòria, molt treballada, ha estat contra el Maçanet per 1 gol a 2. Passades les festes, els palafollencs s’enfrontaran contra el Racing Blanenc, actuals 6s classificats.

També és segon a la taula el cadet palafollenc que aquesta jornada ha guanyat de nou. Ho ha fet solventment contra el Vidreres per 6 a 3.

En futbol sala, el Sta Maria, que milita per primer any a la preferent catalana ha perdut aquesta jornada a casa.

Ho ha fet contra el Porqueres per 4 a 6 en un partit en el que els gironins no comptaven amb cap porter titular. Els palafollencs són 11s a la taula, després d’un fluix inici de campanya.

Tampoc està en una bona situació a la classificació el St Lluís , que aquesta jornada descansava. Els palafollencs són 12s a la taula.

En categories inferiors, el benjamí de futbol sala va empatar a 4 a casa contra el St. Cebrià, mentre que el Cadet va golejar al IES Miquel Biada de Mataró per 11 a 5. Destaquem la victòria de l’aleví femení a la pista de l’Arenys de Munt per 0 a 9.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics