PLF negocia l’obertura de fins a 3 noves botigues d’Inditex.

Imatge de la botiga de Tempe a Elx

Segons ha pogut saber aquesta emissora, la fundació del Molí d’en Puigverd, l’Ajuntament i la multinacional gallega Inditex estan en tractes per tal de poder obrir fins a 3 noves botigues outlet al nostre municipi.

Les noves botigues, que s’anirien instal·lant progressivament, serien les de Oysho, Lefties i Tempe.

La primera és la línia de roba íntima de la companyia gallega, que té el seu centre de distribució a Tordera. També al municipi veí s’ha instal·lat, en les últimes setmanes, el centre logístic de Lefties, una marca que posa al mercat roba d’altres temporades de Zara, el buc insígnia d’Inditex.

Tempe, en canvi, no té una xarxa de botigues pròpies, sinó que és la marca de sabates de les diferents línies d’Inditex. Tempe ja té un outlet a Elx que gestionen entitats de discapacitats.

La proximitat dels centres logístics d’algunes de les principals marques d’Inditex fan més viable la possibilitat de crear noves botigues que, com les anteriors, estarien gestionades per la Fundació del Molí d’en Puigvert.

Aquesta entitat, participada majoritàriament per l’Ajuntament, ja té operatives 2 botigues al nostre poble gràcies a un conveni amb Inditex. Es tracta de les botigues Fora de Sèrie de Massimo Dutti i Bershka, que des de fa anys funcionen al nostre poble amb notable èxit.

Un dels inconvenients per instal·lar-se a PLF és la manca de locals apropiats a les necessitats de les botigues d’Inditex en zones del centre de PLF, prop de les actuals botigues Fora de Sèrie.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics