URGENT

Baixen les vendes de loteria pel sorteig de Nadal

Compartiu aquesta història

 

Els 2 bombos de la Grossa de Nadal, tornaran a girar demà, com cada dia 22 de desembre, a partir de les 9 del matí.

Els ulls de molts estaran posats en el sorteig de demà, en una jornada que tornarà a ser d’esperança per a molts i d’alegria per a uns pocs.

En total demà es repartiran en premis més de 2300 milions d’€. Tot i això la crisi també s’ha notat a la loteria a PLF. Segons Francesc Arniges, propietari de l’administració num 2 de PLF, enguany s’ha venut menys loteria que altres anys, ja que assegura que la crisi no ha fet augmentar el nombre de vendes.

Segons Arniges, quan anem a comprar els dècims de loteria solem demanar terminacions determinades.

Tot i que l’administració ha donat alguns premis importants des de la seva creació, el nostre municipi no ha estat agraciat mai amb cap premi important de la Grossa de Nadal o de Reis

Demà a partir de les 9 del matí, en directe a RP seguirem amb atenció el sorteig de la loteria de Nadal. Buscarem les reaccions dels agraciats més propers a través del telèfon, i la nostra unitat mòbil estarà preparada per si la sort de Nadal, vol enguany visitar o Palafolls o alguna població veïna.

Els nostres oients podran estar assabentats de l’actualitat de la loteria de Nadal en temps real, amb la millor selecció musical i amb el sorteig d’un sopar en un restaurant del municipi.

La transmissió començarà a partir de les 9 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics