La loteria de Nadal deixa 1 milió i mig d’€ a Malgrat

El bar Blanc i Negre de la plaça de la barretina de Malgrat de Mar ha repartit un milió i mig d’€ corresponents a un 5è premi de la loteria de Nadal.

De fet l’administració número 296 de la Zona Franca de Barcelona és qui ha venut 45 sèries del número premiat. En total 2,2 milions d’euros, la major part dels quals han anat a parar al bar Blanc i negre de Malgrat de Mar (Barcelona), clients habituals de l’administració barcelonina.

Des del bar s’han distribuït 30 sèries (300 dècims), el que suposa aproximadament 1,5 milions d’euros, amb 5000€ per dècim.

La propietària del bar, l’Eva, ha explicat a RP, que el premi ha estat molt repartit, i ha fet esment d’un cas d’un home que té 10 dècims (50.000€).

L’Eva diu que el número ha acabat a Malgrat ja que el propietari de l’administració de la Zona Franca és germà de la mestressa d’una botiga contigua al bar.

En Gabriel, un client del Blanc i Negre que ha aconseguit 15000€ al sorteig d’avui, es mostrava content i explicava que repartiria el premi amb els seus 2 fills. En Gabriel s’ha assabentat del premi quan ha vist la festa que s’ha mostrat al matí al cèntric bar.

El 6.075, que ha sortit a les 12.15h, s’ha venut també a Sant Andreu de la Barca i Tarragona, a més de València, Saragossa, Talavera de la Reina i Madrid, entre d’altres ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics