El sènior femení acaba l’any com a líder imbatut de la lliga.

 

Feia 9 jornades que les palafollenques estaven mantenint un frec a frec amb la Bisbal. Els dos equips estaven imbatuts, però la millor capacitat anotadora de les gironines mantenia a les palafollenques com a segones classificades.

Aquesta última jornada, però, el Bisbal ha perdut el seu primer partit, mentre que el PLF ha aconseguit la 10a victòria consecutiva. Ho han fet contra el Cassenc per 35 a 50.

Això fa que l’equip palafollenc acabi l’any com a líder en solitari amb un ple de victòries: 10 de 10.

Per si la tensió esportiva fos poca, el proper rival de les noies del sènior femení de bàsquet serà, precisament, el Bisbal, pel que o s’amplia la diferencia, o pel contrari s’igualen a la classificació.

En canvi el sènior masculí, ha perdut aquesta setmana de 10 contra l’Sporting Caules: 70 a 60, i es menjaran els torrons com a 11s classificats a la taula. El balanç de l’equip palafollenc és de 4 victòries i 8 derrotes en aquest campionat.

A la represa de la lliga, el 8 de gener els nois jugaran al Palauet contra el Vilablareix , que són penúltims a la taula.

Tampoc han tingut sort les categories inferiors. El junior ha perdut a la pista del Maçanet per 77 a 48. El cadet masculí tampoc ha pogut superar el seu partit contra l’Arbúcies, que s’ha imposat clarament per 56 a 103, mentre que el femení no va poder guanyar al Quart. Les gironines van guanyar 42 a 54.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics