URGENT

Malgrat aparca el projecte del Teatre Auditori.

Compartiu aquesta història

 

La conjuntura econòmica actual ha obligat a l’equip de govern de Malgrat a aparcar l’ambiciós projecte de teatre auditori al municipi.

Aquesta instal.lació cultural, que s’hauria de situar en l’actual aparcament de sorra proper al camp de futbol antic, preveu la construcció d’un teatre amb una capacitat per a 430 persones, un aparcament soterrat per a 200 vehicles, un hotel d’entitats, sales polivalents i un espai públic de prop de 9.000 metres quadrats.

L’actual situació de crisi, però, ha fet inviable la posada en marxa del projecte de teatre auditori, que té un pressupost de 15 milions d’€.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, preveia a principis d’any poder posar la primera pedra del projecte en aquest 2010. Finalment però l’equipament, que compta amb un crèdit aprovat de 6 milions d’€, no apareix en les inversions previstes per l’any que ve.

Campoy assegura, a RP, que el govern malgratenc aparca el projecte, però que no hi renuncia en un futur.

Un altre dels projectes del govern malgratenc és el polèmic cobriment de la riera al seu pas per Can Feliciano. Fa unes setmanes el ple de l’Ajuntament va demanar a l’ACA que tapés l’actual calaix de formigó, per tal de donar continuïtat al passeig que ja existeix en altres trams. Una petició que ja està a l’ACA i que Campoy es mostra convençuda que serà favorable al cobriment.

L’alcaldessa també ha informat que el projecte per condicionar la desembocadura de la riera ja està enllestit i que falta que l’ACA l’aprovi i que es tingui el finançament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics