URGENT

Malgrat enquesta sobre els gustos culturals de la població.

Compartiu aquesta història

 

La Regidoria de Cultura de Malgrat de Mar ha començat a desenvolupar el Pla d’Acció Cultural, amb la intenció de millorar la qualitat, de cohesió i d’identitat de les polítiques culturals engegades des del consistori.

Una de les primeres accions previstes al pla és la realització d’enquestes a través de les que es pretén conèixer els gustos i les necessitats dels malgratencs.

Ahir va començar la recollida de dades al municipi amb enquestadors que aquests dies es distribuiran en diferents punts del poble com el Mercat dels dijous, la zona centre o el Centre d’Atenció Primària (CAP), entre altres.

D’altra banda, les persones que ho desitgin podran omplir l’enquesta a través de les butlletes que es troben a la Biblioteca La Cooperativa, al Centre Cívic de la Immaculada i a ca l’Arnau.

L’enquesta demana informació sobre el temps lliure, les aficions, el grau de coneixement i participació de les activitats culturals que es fan al poble, dels equipaments i de les entitats. Amb aquesta informació, la Regidoria vol elaborar una programació cultural que s’ajusti a la demanda i a les necessitats de la població de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics