El CCM dóna suport als alcaldes imputats per permetre abocaments d’aigües residuals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Ple del Consell Comarcal del Maresme ha aprovat a finals de desembre una moció de suport als alcaldes de Tordera i Dosrius que han estat imputats per la Fiscalia de Medi Ambient per abocaments d’aigües residuals urbanes als seus municipis. La moció, presentada per totes les forces comarcals sol·licita que es retirin les imputacions als alcaldes i s’arxivin les actuacions, o bé que s’adrecin a qui té la competència.

La moció recorda que la Fiscalia de Medi Ambient del TSJC ha imputat als dos alcaldes com a pressumptes autors d’un delicte ecològic per haver consentit abocaments d’aigües urbanes residuals sense depurar. El text recorda que la depuració de les aigües va ser assumida per l’Agència Catalana d’Aigua i que els 2 ajuntaments havien cedit terrenys a l’ACA per a la construcció de les corresponents depuradores per tractar les aigües i eliminar els abocaments.

Davant d’això, els grups polítics amb representació al Consell Comarcal sol·liciten a la fiscalia que es retirin les imputacions als alcaldes o bé que s’adrecin a qui té la competència, a l’hora que es demana a l’ACA que construeixi les depuradores programades

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics