URGENT

El nou institut es mostra als pares el segon dia de funcionament.

Compartiu aquesta història

 

Encara a mig gas, amb alguns cartells per penjar i amb la provisionalitat pròpia dels primers dies de funcionament, ahir es va fer una jornada de portes obertes del nou institut de la Font del Ferro. El nou centre educatiu es va posar en funcionament divendres, i ahir a la tarda va convidar als pares i mares dels alumnes a visitar les seves instal·lacions.

A les 5 de la tarda centenars de persones s’aplegaven a les portes del nou institut per tal de ser guiats, per mestres del centre, en la visita.

La coordinadora de 4t d’ESO de l’institut, Dolors Morales, explica quines són les zones visitades i anuncia que el proper dissabte 22 de gener es farà una nova jornada de visites guiades obertes per a tota la població.

La visita es farà el dia 22 de gener de 2/4 d’11 a 1 del migdia.

Els pares que van visitar el centre ahir a la tarda consideren que el nou institut representa una millora considerable respecte les instal·lacions anteriors i alhora s’han mostrat sorpresos per la grandària del centre educatiu. N’escoltem una mostra.

Ara bé, també hi ha crítiques. Entre alguns pares el tema de conversa ahir és la manca de transport escolar que connecti amb el nou institut i també la manca encara del servei de menjador escolar per permetre als alumnes que ho vulguin quedar-se a dinar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics