URGENT

El sènior femení es consolida com a líder de la categoria després de guanyar al Bisbal.

Compartiu aquesta història

Els dos equips són els més potents de la classificació, amb uns números difícils d’igualar. El Bisbal ha estat durant moltes setmanes el primer classificat, però abans de Nadal les palafollenques van superar-les a la taula, després que les gironines perdessin el seu primer partit.

Aquest passat cap de setmana s’enfrontaven els dos equips al Palauet en un duel que podia refer la igualtat dels equips o bé, podia representar l’escapada de les palafollenques al capdavant de la classificació.

Equip sènior femení de Bàsquet de PLF

Tot i una discutida actuació arbitral les noies es van imposar de 6 punts a les gironines, 50 a 44, i continuen líders a la classificació sense haver perdut cap dels 11 partits disputats fins ara.

La victòria del PLF ha condemnat al Bisbal a la 3a plaça, en favor del Quart, que compta amb una derrota.

Precisament el Quart serà el rival de les palafollenques aquest proper cap de setmana. Una nova prova de foc, ja que si el Quart es podria col·locar per davant de les palafollenques, mentre que si de nou guanya el sènior femení de bàsquet palafollenc consolidarien el liderat.

També ha començat bé l’any el sènior masculí. Aquesta passada setmana els nois han guanyat de 14 al Vilablareix; 66 a 52.

Aquesta ha estat la 5a victòria de la temporada, que ajuda als nois a escalar posicions a la classificació. Ara mateix són 12s i la setmana que ve tenen una bona oportunitat per equilibrar les victòries i les derrotes, ja que viatjaran a la pista del cuer, el St. Feliu, que només ha guanyat 2 partits aquesta temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics