URGENT

L’Ajuntament de Malgrat tancarà a les tardes per estalviar.

Compartiu aquesta història

 

Tal i com ja va avançar RP el passat mes de juny, a partir d’aquesta setmana l’Ajuntament de Malgrat tancarà totes les tardes, excepte els dijous, per tal d’estalviar.

Diu el consistori que la mesura pretén reduir el cost energètic que suposa el manteniment de la temperatura i d’il·luminació de l’edifici municipal a les tardes i vespres d’entre setmana.

Actualment, l’horari de treball, informació i atenció al públic del consistori és de les 8 del matí a 2/4 de 10 del vespre de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9 h a 14 h.

El consistori argumenta que la implantació de les noves tecnologies ha provocat una davallada important de la demanda informativa en l’horari de tarda, ja que es troba molta de la informació requerida per internet.

A partir d’aquesta setmana el consistori només obrirà les tardes de dijous, dia en el que es concentrarà l’atenció al públic i el treball municipal en horari de tarda.

Tot i que el punt d’informació al ciutadà estigui tancat entre setmana, el consistori malgratenc recorda que el servei d’informació de la Policia Local i de l’Àrea de Serveis Personals es manté amb els mateixos horaris com fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics