Malgrat preveu inaugurar la remodelació de la Torre de Can Sala i el nou arxiu a fins la de febrer.

 

Després de mesos de treballs el govern de Malgrat té previst inaugurar a finals del mes que ve la construcció del nou arxiu municipal i la reforma i l’adequació de la Torre de Can Sala, tots dos al mateix solar del carrer de Mar.

La remodelació de la torre modernista de Can Sala va provocar en el seu dia un moviment popular que demanava la seva adequació per tal de no perdre aquest element arquitectònic. Ara l’edifici acollirà l’oficina de gestió tributària de la Diputació a la planta baixa, mentre que a la primera planta hi haurà una sala per a ús municipal.

Al costat mateix, on s’aixecava antigament l’Hotel Bombay de Malgrat, s’ha construït el nou edifici de l’arxiu que acollirà la documentació històrica del consistori. Un material que ara ocupa la part alta de l’edifici consistorial actual, en unes instal·lacions que han quedat petites.

El recinte, que tancarà a les nits per garantir-ne la conservació i evitar actes incívics, també conservarà l’antic jardí de la residència.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics