URGENT

130 persones s’apunten per anar a Ax les Thermes aquest any.

Compartiu aquesta història

 

Ahir dijous es va tancar el termini d’inscripció per apuntar-se a la tradicional estada d’esquí a la població d’Ax Les Thermes. Enguany s’hi han inscrit 130 persones que el cap de setmana del 29 i 30 de gener viatjaran a la població francesa, la majoria d’ells per poder esquiar a les pistes del municipi.

Fa anys que s’organitza cada any una estada a aquesta població, agermanada amb PLF. Els qui hi van gaudeixen d’un cap de setmana d’esquí pel mòdic preu de 95 € amb l’hotel, transport i el sopar i l’esmorzar inclòs.

La sortida és de les més sol·licitades de les que organitza l’Associació d’agermanaments de PLF, ja que prepara un paquet complet a un preu competitiu.

Aquest preu s’aconsegueix gràcies a la comissió d’agermanament d’AX que a més ofereix un sopar de benvinguda la nit de dissabte per a tots els participants.

Enguany hi ha dos preu diferents depenent si el participant esquiarà o no. La diferencia és de 15€ menys pels qui només passegin per les pistes de la població, una opció igualment sol·licitada per a molts dels participants a la sortida.

Els 2 autocars organitzats enguany, sortiran la matinada del dissabte dia 29 per poder arribar a les pistes a les 9 del matí per començar a esquiar. La tornada es preveu a la tarda del diumenge per arribar a PLF al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics