URGENT

Enxampen un home mentre robava la xarxa protectora de l’autopista a PLF.

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de PLF ha detingut aquest dissabte a un home de 37 anys després d’enxampar-lo mentre intentava robar part de la xarxa metàl·lica que protegeix l’autopista del Maresme de la intrusió d’animals o persones. Tal i com explica el sergent de la Policia Local, Marc Peña, va ser un veí qui va alertar als agents de la presència del lladre a l’altura del polígon d’en Puigverd.

Segons ha sabut aquesta emissora el detingut ja havia estat enxampats en altres robatoris anteriors.

De fet, els robatoris de material elèctric o metàl·lic ha anat en augment en els últims mesos arreu. Aquest material es pot vendre a pes i aconseguir alguns ingressos. PLF ha viscut alguns robatoris de material elèctric. Fa uns mesos uns desconeguts van robar la instal·lació elèctrica del camp de futbol, i també del centre cívic de Ciutat Jardí. Peña assegura que aquests robatoris han experimentat un augment arreu del país per culpa de la crisi econòmica, que empeny a moltes persones amb problemes econòmics a robar aquest material per poder revendre’l a les ferrelleries.

A banda del cable de coure, que es pot revendre a un preu més alt, també està en el punt de mira dels lladres el material metàl·lic amb certa desprotecció, com les tanques de l’autopista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics