URGENT

El sènior de bàsquet femení perd el primer partit contra el Quart i li cedeix el liderat.

Compartiu aquesta història

 

La primera derrota de l’equip sènior de bàsquet de PLF va arribar a la 12a jornada de lliga. Les noies no van poder superar al Quart, l’equip que ara ocupa la part alta de la classificació empatats a punts amb l’equip palafollenc.

Les noies arribaven a la pista gironina com a líder imbatudes i amb la possibilitat d’escapar-se al capdavant de la taula si guanyaven al Quart. Al final, però, en una pista inusual, les gironines es van imposar amb severitat a les palafollenques de 13 punts: 66 a 53.

Amb la derrota les palafollenques baixen al segon lloc de la classificació, empatades a punts amb el Quart.

Després d’un inici d’any molt fort, enfrontant-se en els dos primers partits als equips més forts de la categoria, ara arriba un respir per a l’equip palafollenc que jugarà, la propera jornada, contra el Tossa, actualment l’últim classificat sense conèixer encara la victòria en el que portem de campionat.

D’altra banda, el sènior de bàsquet masculí va aconseguir una nova victòria, ara contra el St. Feliu, 60 a 66. Els nois van oferir un bon partit a la pista del St. Feliu i ara ocupa l’11a plaça de la classificació. El proper rival dels nois al Palauet serà el Cornellà de Terri, un rival directe dels palafollencs, ja que són 12s a la taula.

El júnior no va poder tornar amb una victòria del seu desplaçament a Torroella de Montgrí, 97 a 55. El cadet femení tampoc va tenir sort a la pista del Nou Caules, 106 a 41, mentre que el cadet masculí sí va aconseguir endur-se la victòria a casa contra el Palamós 56 a 49.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics