El metge de Blanes no està imputat en l’operació Llebrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot i que el diari Público assenyales al metge Javier Solanas com l’últim acusat en aquest cas de dopatge a l’esport, el cert és que el facultatiu va prestar declaració el passat 4 de gener però la jutgessa va arxivar la causa en contra seva.

El metge forma part de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital de la Selva i és molt conegut a la comarca perquè molts esportistes i clubs de la zona passen les seves revisions mèdiques amb ell.

La jutgessa que instrueix l’operació Llebrer no va trobar indicis en la seva declaració que li permetessin demostrar que Javier Solanas, sense justificació terapèutica, subministrés substàncies prohibides als esportistes. Per aquest motiu Mercedes Pérez Barrios decretava l’arxiu de la causa el mateix dia que el metge prestava declaració a Madrid.

L’operació Llebrer va destapar un presumpte cas de dopatge en el món de l’esport, bàsicament en l’atletisme espanyol, que ha deixat sota sospita figures de primer nivell com Marta Domínguez i Núria Fernández, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics