Malgrat punxa amb l’oferta turística dissenyada per al Ministeri de Defensa.

 

Fa un any l’Ajuntament de Malgrat presentava una oferta creada per a treballadors del Ministeri de defensa amb la intenció d’atreure a aquest col·lectiu al municipi i allargar així la temporada turística.

Un any després, però, l’oferta no ha tingut els resultats esperats pel consistori. Tot i que no ha donat dades, l’alcaldessa de Malgrat i alhora regidora de turisme, Conxita Campoy, diu que el programa ha tingut ressó a les demarcacions més petites del ministeri, cosa que no permetia omplir els autocars, mentre que a les zones més grans no han respost a l’oferta.

El programa ideat per Malgrat és per a dos anys i s’espera que per enguany creixi el ressò de l’oferta entre aquest col·lectiu, proper a les 150 mil persones. Segons Campoy es procurarà canviar alguns aspectes per aconseguir una major implantació de l’oferta, com ara no incloure l’autocar d’anada i tornada, sinó el de les excursions en destí.

Tot i reconèixer el fracàs del primer any de l’oferta, Campoy explica que el consistori intentarà promocionar el municipi al col·lectius amb al intenció d’allargar la temporada turística en els mesos de temporada baixa.

El paquet promogut per l’Ajuntament incloïa l’estada en hotels de la ciutat i activitats com visites a BCN i al propi Ajuntament de Malgrat. Per a promoure l’oferta al Ministeri de Defensa l’Ajuntament va editar un tríptic que es va enviar arreu d’Espanya amb un cost de més de 7000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics