El PLF més singular s’exhibeix en una mostra al centre d’Art Santa Mònica de BCN.

 

L’Ajuntament de PLF ha organitzat una mostra que sota el nom de “Palafolls, espai crític” pretén presentar nostre poble a través de les seves peculiaritats que han conformat el paisatge urbà.

Els elements representatius de PLF, ja siguin arquitectònics, com de mobiliari urbà o de decoració de Nadal, seran la base de l’exposició que presenta el nostre municipi com un poble que ha fet una aposta per la cultura arriscada i de qualitat. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que es tracta de reunir en un mateix espai els elements que identitaris i propis de PLF.

Les papareres ou, els arbres metàl·lics del carrer major, la cadira feta de pneumàtics, el Palauet d’Isosaki, el piano sobre el Mid, o el cicle de paraules prenyades, són part de la singularitat de PLF que es mostrarà a partir de dimarts a la sala Balcó del Centre d’Art Santa Mònica, amb la intenció de donar a conèixer el nostre poble on, segons el consistori, la cultura i l’art s’infiltren a la vida quotidiana dels seus habitants. Agustí explica quina és la distribució prevista.

També s’hi veurà fotografies dels edificis i places del poble, es projectarà el Lipdub de la Festa Major i es podrà veure penjat, cara a la Rambla de BCN la decoració de Nadal dels nombres primers, estrenada aquest any.

La mostra estarà en exposició durant 5 dies. El diumenge 30 de gener es tancarà l’exhibició que es podrà visitar a diari d’11 del matí a 9 del vespre, amb entrada gratuïta.

Aquest dimarts es farà la inauguració de la mostra coincidint amb la presentació de la programació del centre cultural barceloní, que es troba a la Rambla de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics