Organitzen un taller per conèixer el mercat laboral del Maresme.

 

Aquest dijous s’ha organitzat a PLF una jornada informativa adreçada als joves majors de 16 anys, amb les que es vol presentar el mercat de treball de la nostra comarca. Es tracta d’un taller que vol incidir en la situació actual de l’oferta de treball al Maresme, i presentar els principals sectors econòmics.

A banda d’aquest anàlisi, també es donarà a conèixer els recursos existents al Maresme i com realitzar la recerca de feina.

La jornada de treball, de prop de tres hores, també vol explicar quina és la situació i què es pot fer com a persona a l’atur. Ho explica Olga Giménez, tècnica d’ocupació de PLF.

Els assistents a la sessió, destinada a joves en edat de treballar, però en situació d’atur, podran fer un treball individualitzat, realitzant un anàlisi de la pròpia ocupabilitat, gràcies a una fitxa orientativa individual.

Aquesta jornada es farà a la sala d’actes del MiD demà a partir de 2/4 de 10 del matí, i es repetirà una d’igual el proper dimecres, a la mateixa hora i al mateix indret.

Per a la sessió de demà ja no queden places, però qui vulgui participar a la de dimecres vinent, cal que s’inscrigui prèviament a través de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, ja sigui a través del telèfon o de forma presencial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics