URGENT

Malgrat presenta el llibre “Ruyra: l’home i la seva imatge”

Compartiu aquesta història

El treball de Lluïsa Julià es presentarà aquest diumenge dins el cicle Matinals d’Història d’enguany.

Arran de les guerres carlines de finals del s. XIX, Ruyra es va refugiar a casa del malgratenc Ramon Turró, moment en el que comencen una estreta relació. El llibre que es presenta aquest cap de setmana inclou informació sobre la relació entre l’escriptor blanenc i el biolèg malgratenc.

La presentació anirà a càrrec de l’escriptora Teresa D’Arenys i comptarà amb la presència de l’autora i de Sergi Dantí, besnét de Ramon Turró. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca La Cooperativa a les 12 h del migdia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics