URGENT

Animació infantil, havaneres, ball i missa solemne com a actes principals de St. Sebastià a St. Genís.

Compartiu aquesta història

La renovació del vot a St. Fabià i St. Sebastià centrarà de nou la celebració de la Festa Petita de St. Genís. Aquesta celebració commemora el vot de poble que els veïns del municipi van fer al s. XVII per tal d’aconseguir la protecció dels Sants davant l’expansió de la Pesta Negra. Aquests vots es renovaran aquest diumenge en una missa solemne a l’església parroquial de St. Genís amb la presència musical del Cor Aura, en un ofici que començarà a 2/4 d’1.

Coincidint amb la renovació de vots, s’articula cada any la Festa Petita del poble que començarà dissabte a les 5 amb un espectacle infantil a càrrec del grup Set de So, que acabarà amb una xocolatada popular. Ja al vespre serà el torn del ball de nit amb el grup Que Tal, a partir de les 11h. Diumenge, a les 8 del vespre es farà la cantada d’havaneres amb el grup Port-Bo, amb el que es tancarà la Festa Petita d’aquest any.

Els actes es faran al nou centre social de St. Genís estrenat tot just fa un any, coincidint amb la Festa Petita de l’any passat.

Les activitats les organitza l’Associació de Veïns del Poble de St Genís juntament amb l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics