URGENT

Can Batlle organitza berenars entre els estudiants de l’IES per donar-se a conèixer.

Compartiu aquesta història

 

El nou centre per a joves de PLF, situat a la masia de Can Batlle, al barri Sta. Maria, ha organitzat 3 sessions de berenars entre els estudiants del nou IES de la Font del Ferro.

Cada divendres es convidarà un curs diferent de l’ESO per tal que coneguin el centre juvenil i les activitats que s’hi organitzen amb la intenció de potenciar l’ús de la instal·lació estrenada a mitjans de l’any passat.

Demà es farà la primer dels berenars per a alumnes de 1r d’ESO. Per assistir-hi cal inscripció prèvia que cal formalitzar a l’hora del patí dels divendres als responsables de joventut que visiten el centre.

El proper divendres seran convidats els alumnes de 2n d’ESO a berenar, i ja el primer divendres de febrer, els es preveu que hi assisteixin els alumnes de 3r i 4t d’ESO. Tot plegat ho explica Albert Muñoz tècnic de joventut de l’Ajuntament de PLF.

Can Batlle va comença a funcionar a mitjans de l’any passat, i des de fa unes setmanes a més, acull les oficines dels serveis de joventut de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics