URGENT

Ple de l’Ajuntament amb només 5 punts a l’ordre del dia.

Compartiu aquesta història

Aquest vespre es celebra una nova sessió plenària del consistori palafollenc. Una sessió amb sols 5 punts a l’ordre del dia, dels quals cap de transcendència política. A banda de l’aprovació de l’acte de la sessió anterior, de les sol·licituds d’interès per a la corporació i la dació de compte dels decrets d’alcaldia, només hi ha la designació de les meses electorals per a les eleccions a les cambres agràries de finals de febrer.

El ple d’avui, al tractar-se d’una sessió ordinària inclou també els precs i preguntes, primer dels membres de la corporació i després del públic que desitgi formular qualsevol petició o pregunta a l’Ajuntament.

La sessió començarà a les 8 del vespre i dilluns que ve en trobareu un ampli resum als informatius de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics