Ple de l’Ajuntament amb només 5 punts a l’ordre del dia.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre es celebra una nova sessió plenària del consistori palafollenc. Una sessió amb sols 5 punts a l’ordre del dia, dels quals cap de transcendència política. A banda de l’aprovació de l’acte de la sessió anterior, de les sol·licituds d’interès per a la corporació i la dació de compte dels decrets d’alcaldia, només hi ha la designació de les meses electorals per a les eleccions a les cambres agràries de finals de febrer.

El ple d’avui, al tractar-se d’una sessió ordinària inclou també els precs i preguntes, primer dels membres de la corporació i després del públic que desitgi formular qualsevol petició o pregunta a l’Ajuntament.

La sessió començarà a les 8 del vespre i dilluns que ve en trobareu un ampli resum als informatius de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics