El Sta. Maria de Futbol Sala planta cara al líder i aconsegueix un empat.

 

La diferència que marca la classificació no es va veure a la pista aquest cap de setmana. El Sta Maria, 11è classificat a la taula, rebia al Palauet la visita incomoda del líder de la taula, el Futsal Puigcerdà, que només ha perdut 1 partit en tot el campionat.

La diferència de punts és abismal. En 13 jornades disputades, el Puigcerdà treia 22 punts al Sta Maria.

Els palafollencs però, van plantejar bé el partit i van aconseguir esgarrapar un punt després d’empatar a 7 amb el líder.

El St Llluís aquesta jornada descansava després d’ajornar el seu partit. De fet uns 125 jugadors i simpatitzants van aprofitar la jornada per anar a veure un partit del Barça de Futbol Sala al Palau Blaugrana.

Ja en futbol destaquem la treballada victòria de l’amateur contra el Montessori per 1 a 0 al palastàdium Lluís Moner. Amb els 3 punts, els palafollencs continuen sent uns candidats ferms a l’ascens de categoria. El títol, però sembla lluny per la diferència de punts amb el líder. Ara el PLF és 2ns a la taula a 12 punts del primer classificat, el Vilobí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics