Malgrat allargarà el passeig sobre la riera fins al carrer passada.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Actualment el passeig connecta els carrers del Carme amb la plaça de l’ancora, però el govern de Malgrat ha aprovat el projecte inicial per urbanitzar un altre tram de la riera, que anirà fins al carrer passada.

De fet, el projecte preveu una actuació similar a la feta al tram ja urbanitzat amb un passatge per a vianants i zones enjardinades al voltant.

L’actuació té un cost previst de 850 mil euros que s’hauran de repartir l’Ajuntament i els veïns de la zona a través de contribucions especials. L’Ajuntament explica que l’actuació representarà una millora evident dels habitatges que donen a la riera i per això hauran de participar en l’execució de l’obra amb part del seu cost.

De tota manera, un cop es liciti l’obra es pot donar una rebaixa significativa del cost previst de la urbanització d’aquest tram de riera. Aquestes rebaixes es donen des de l’inici de la crisi econòmica.

El termini d’execució de les obres és de 5 mesos, i un cop estigui finalitzat la riera de Malgrat estarà enllestida en la major part de la seva trama urbana i, sols quedarà per resoldre el polèmic tram entre el carrer Passada i el pont de la Riera, conegut com a Can Feliciano, i que va ser motiu de protesta veïnal l’estiu del 2007.

L’Ajuntament ja ha demanat el vist-i-plau a l’ACA per poder tapar l’actual canalització feta l’any passat en aquest punt de la riera. L’alcaldessa ja ha explica que confia que l’ACA donarà permís per cobrir finalment aquest tram de riera, com ja s’ha fet en d’altres municipis.

El Punt /Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics